Te huur

Verhuurd

Duplex appartement

Dreef 2A

1740

Ternat

€ 895

https://appt.link/meet-with-ellen-dekerf/bezoek-dreef-2-a-1740-ternat

Plan uw bezoek online
Mooi duplex-appartement gelegen in de prachtige Dreef van Ternat
Deze mooie duplex biedt u alle comfort en is uiterst gunstig gelegen in het centrum van Ternat. U komt binnen in een privatieve inkomhal met een trap naar de eerste verdieping waar de living, eetplaats en de open geïnstalleerde keuken gelegen zijn.
Deze ruimtes beschikken over een mooie lichtinval waardoor het hier heel aangenaam vertoeven is. Vanuit de keuken komt u op een gezellig buitenterrasje, perfect om te genieten in een rustige omgeving.

Op de eerste verdieping bevinden zich twee slaapkamers en een goed uitgeruste badkamer met een inloopdouche, een wastafel en een toilet.

Bovendien beschikt dit mooi appartement ook over een afzonderlijke garage met een automatische poort, waar tevens de aansluitingen voor een wasmachine te vinden zijn.
De ligging van deze woonst is ideaal voor degenen die zoeken naar een combinatie van comfort en gemak. Gelegen in het hart van Ternat, is dit appartement perfect voor mensen die verlangen naar een centrale locatie met alle voorzieningen binnen handbereik.

Bijzonder waardevol voor potentiële huurders is het uiterst gunstige EPC-label B, met een energieverbruik van 171 kWh/m². Dit biedt niet alleen een hoog niveau van comfort, maar is ook gunstig voor de energiekosten.
Verwarming met een gascondensatieketel.

Boek je afspraak online via de knop bovenaan!

Uw makelaar

Ellen Dekerf

Wenst u meer info over dit pand?