Te huur

Te huur

Bedrijfsgebouw

Winterweg

1740

Ternat

€ 9800

Plan uw bezoek online
Multifunctioneel bedrijfsgebouw te huur
Ontdek een unieke zakelijke kans in het hart van Ternat!

Dit indrukwekkende bedrijfsgebouw (bestaande uit 3 verdiepingen) is gelegen aan de Winterweg, en biedt een totale ruimte van 306 m² per verdieping!
In totaal zijn er 15 afzonderlijke bureauruimtes, verschillende archieven en 3 grote polyvalente ruimtes.
Dit gebouw is geschikt voor diverse beroepsactiviteiten.

De verdiepingen zijn ingedeeld als volgt:
– Op het gelijkvloers vind je een ruime inkom met traphal en lift, een loket/ontvangstruimte, sanitaire voorzieningen, een grote polyvalente ruimte, twee afzonderlijke bureaus en een keukentje. Perfect ingericht om aan diverse zakelijke behoeften te voldoen.
– De eerste verdieping biedt een professionele omgeving met 5 afzonderlijke bureaus, archiefruimtes en een ruime gemeenschappelijke ruimte. Een ideale plek om te werken en te netwerken.
– Op de tweede verdieping wacht een functionele indeling met een sanitaire blok, 8 individuele bureaus en wederom een grote polyvalente ruimte.


Dit bedrijfsgebouw beschikt over een strategische ligging in het centrum van Ternat, met een parkeerstrook recht voor de deur voor extra gemak.
Een uitgelezen kans voor ondernemers die op zoek zijn naar een professionele en veelzijdige werkruimte. Neem vandaag nog contact met ons op en geef jouw bedrijf de ruimte die het verdient!

Voordien was dit gebouw in gebruik door de Federale Overheidsdienst Financiën.
Te bezoeken op afspraak.

EPC publieke gebouwen: 197 kWh/m²

Uw makelaar

Ellen Dekerf

Wenst u meer info over dit pand?